Stronghold

Stronghold för hundar 20,1-40 kg (40,1-85 lbs) - Kricka 6 doser

£58.29
£46.63
(You save £11.66)

Nuvarande lager: 57

Stronghold , är en säker och enkel månatlig aktuell medicin som används för att skydda ditt husdjur från hjärtmaskar, loppor och öronmider. Det skyddar också hundar från fästingar och sarkoptisk mange och katter från rundmaskar och hakmaskar.

För: 

Hundar (6 veckors ålder eller äldre och inget viktkrav)
Katter (8 veckors ålder eller äldre och inget viktkrav)

 
Fördelar:
Skyddar ditt husdjur från hjärtmaskar och loppor
Bekämpar både inre och ytparasitiska infektioner
Behandlar sarkoptisk mange hos hundar
Behandlar och kontrollerar öronmider
Kontrollerar american dog tick angrepp
Behandlar och kontrollerar rundmaskar och hakmaskar hos katter
Administreras endast en gång i månaden
Säker och enkel att använda

5 Recensioner

5/5
Carole prissätter den 29 maj 2021

JAG ÄLSKAR STRONGHOLD FÖR MINA HUNDAR & KATTER

Så lätt att använda... Har använt Stronghold i flera år och har rekommenderat det till många andra som också älskar det för sina hundar och katter. Jag kan inte fel på produkten och kommer att fortsätta att använda den i många år framöver. Tack Atlantic Pet Products. Du är fantastisk på priser och porto. Jag älskar dig.

5/5
Jamie Walzel den 24 maj 2021

Stronghold Stenar!

Mina hundar stannar kvar Stronghold ; Jag har använt den i åratal och älskar den. Mina valpar är alltid loppa, fästing och hjärtmaskfria och jag bor i skogen. Jag är en köp amerikansk typ av kille, men den här produkten är exakt samma som Revolution - samma läkemedel, samma dos - och den amerikanska versionen ( Revolution ) är endast tillgänglig med veterinärrecept. Jag beställer från Atlantic Pet Products utomlands och betalar mycket mindre för medicinen plus har inga vet avgifter eftersom det inte kräver ett recept. Tack Atlantic!

Lägga till en recension